6 Ağustos 2015 Perşembe

Wetn Wild-Wild Shine Base Coat İncelemesi

Sürekli göz önünde olan ellerimiz, bakım konusunda da oldukça hassas olan bölgelerimizdir. Manikürümüz her daim yerinde olmalı, ojelerimiz bozulmamalı, tenimiz kurumamalı-çatlamamalı. Beslenme ve nemlendirmeyle desteklememizin yanısıra yapacağımız bakımlarla tırnaklarımızda daha "mükemmel" bir görüntü elde edebiliriz.

Aslında son derece canlı ve hassas olan tırnaklarımızı günlerce ojeyle kaplayıp havasız bıraktığımızda, bir diğer nefes kesici olan asetonla yakınlaştırdıktan sonra ne yazık ki soyulma ve kırılmalara engel olamaıyoruz. Bu nedenle manikür rutinimize mutlaka base ve top coat eklemesi yapmalıyız. Base coat sayesinde oje tırnaklarımıza eskisi kadar zarar vermeyecek, top coat sayesinde ise manikürümüzü daha uzun süre aynı kalitede kullanabileceğiz.

Bir çok marka bu tarz ürünlere sahip. Hiçbirinin işe yaramadığını düşündüğüm sıralarda deneyimlediğim "Wetn Wild-Wild Shine Base Coat" hakkındaki fikirlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle çok kolay ve hızlı uygulanabiliyor, aynı hızla da kuruyor. Bu nedenle manikürünüzü uzatmadan dayanıklılık elde etmeniz pratikleşiyor. Aslında ilk bakışta kalın ve ağır bir yapısı var fakat tırnaklarınıza uyguladığınızda asla bu hisse kapılmıyorsunuz. Hatta kalın ve parlak olması aksine bende daha çok koruduğu izlenimi uyandırıyor. Tırnaklarınızdaki soyulmaları, kırılmaları dengeleyip ojeniz için pürüzsüz bir zemin hazırlıyor.

Dilediğiniz takdirde oje dahi sürmeden parlatıcı niyetine kullanabileceğiniz Wild Shine, soyulan tırnaklarımda iyileşme görmeme de yol açtı. Sanıyorum ojeden koruduğu için gerçekleşen bir şey. Bordo tonlarının bilhassa bıraktığı renkleri ise koruyucunuz sayesinde yok ediyorsunuz.

Piyasadaki Rimmel London, Flormar, NK, Pastel gibi markalardan daha çok beğendiğim bu ürüne Gratislerden yanlış hatırlamıyorsam 4 TL civarı bir fiyatla temiz edebilirsiniz.

Bu arada kimler Youtube Kanalım'da evde manikür rutinimi görmek ister? :)

Beni sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın, yeni yazılarda görüşmek üzere! :)

Youtube: Kübra Kılıç
Instagram: beautybymavirella
Twitter: bbymavirella
Facebook: beautybymavirella

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder