11 Temmuz 2015 Cumartesi

Wetn Wild-Mega Liner (Blue) İncelemesi

Merhabalar!

Hepimizin içini kıpır kıpır yapan mevsimlerden yaz aynı zamanda makyajda renk demek! Ten ürünlerime ışıltı, dudak ürünlerime parlaklık ve sıcaklık katan yaz, göz grubunda ise parlak mavilere dalmama sebep oldu. Zaten bir süredir renkli eyeliner arayışları içerisindeyken Wetn Wild standında "Mega Liner Serisi" ne denk geldim. Mavili, yeşilli güzel tonların arasından E862 numaralı "Blue" rengini kendini çok sevdirdi.



Genellikle jel eyeliner kullanan biri olarak likit eyelinerın zor olacağını düşünsem de bir çok açıdan beni şaşırtan, çok parlak, ışıltılı ve ıslak bitişli olmasına rağmen doğal görünen, günün her saatinde kullanılabilecek bir renkle birlikte formül, doku, bitiş, pigmentasyon ve kalıcılık olarak benden geçer not alan bu ürün hakkındaki deneyimlerimi sizlere aktarmak istiyorum.


Formülasyon olarak oldukça ince ve ıslak olan ürün, uzun ve kılları dağılmayan fırçasıyla çok kolay kontrol edilip uygulanabiliyor. Kuyruklu-kuyruksuz, ince-kalın her türlü modeli kolaylıkla kullanabilirsiniz.
Son derece sıvı olmasına rağmen anında göze oturuyor, akmadan-bulaşmadan uygulanabiliyor ve anında kuruyarak sabitleniyor. Kuruduğunda ıslak bitişi matlaşmıyor, ışıltısını kaybetmiyor.

Pigmentasyon olarak kesinlikle mükemmel derece de başarılı! İnce yapılı çoğu üründe olduğu gibi ikinci bir kat geçmeye ihtiyaç duymuyorsunuz. İlk sürüşte rengini tamame veriyor.

Kalıcılık olarak orta seviyede. Gün içinde akma, dağılma gibi bir sorunla karşılaşmamanıza rağmen parlaklık ve ıslaklığıyla beni cezbeden duruşunda sönmeler oluyor.




Kaş : Rimmel London-Brow This Way kaş maskarası (Blonde)

Göz : Wetn Wild-Mega Liner (Blue)
         The Balm-Mary Lou Manizer
         The Balm-Nude Dude (Flawless & Fit)

Dudak : Wetn Wild-Megalast (Red Velvet)



Yorumlarınızı benimle paylaşmayı, Google +, Twitter ve İnstagram üzerinden beni takip etmeyi unutmayın!

Yeni incelemelerde görüşmek üzere :)


2 yorum:

  1. Gözler de çok güzel, çok yakışmış cnm ;) Takipteyim...

    YanıtlaSil
  2. renkli eyeliner'ları seviyorum, size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil