17 Mayıs 2015 Pazar

Rimmel London Magnif'eyes-Bronze Magnet İncelemesi

Hem günlük,hem özel gün makyajlarında her tene,göz rengine uyumlu renkler nelerdir diye sorsanız bronzlar,kahve tonları ve şampanya türevleri derim.Bu nedenle olsa gerek far skalam en çok bu renklerden oluşuyor.Rimmel London-Magnif'eyes tekli farlarından Bronze Magnet rengi de bu sebeple sevdiğim ve koleksiyonumda bulundurmaktan memnun olduğum bir ürün.


Ürünün yapısı oldukça hafif,fırçanıza kolaylıkla alabiliyor,uygularken sıkıntı yaşatmıyor ve istediğiniz gibi dağılabiliyor.Çoğu preslenmiş farlara nazaran çok daha yumuşak olan bu farın içinde çok hafif yansımalar var.Bu nedenle gözünüzün tamamına,yani katlanma bölgeniz ve göz kapaklarınıza sürdüğünüz takdirde dahi kendiliğinden gölge verilmiş efekti oluşturuyor.


Kalıcılık olarak göz bazı uygulayın ya da uygulamayın kesinlikle çok başarılı.Akması,dağılması,tozutması uçması asla olmuyor anlacağınız.Hem bu pozitif özellikleri hem de bu güzel rengiyle günlük rutininizde mutlaka yer vermeniz gerektiğini düşündüğüm bu farı geçiş rengi,kirpik dipleri ve göz kapağında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Işıltılarıyla kesinlikle size bambaşka bir hava katacaktır.




Pigmentasyon açısından tahmin edemeyeceğiniz kadar başarılı.Bloggerlar arasında oldukça popüler olan The Balm ve Wetn Wild far paletleriyle aynı renk verme başarısında hatta çok az üstünde bile diyebilirim.Detaylı incelemesine buradan ulaşabileceğiniz Walking On Eggshells paletindeki crease rengiyle çok yakın olan bu farı palet değilde tekli olsun,makyaj çantamda ağırlık yapmasın diyenler için tavsiye ederim.Eğer elinizde Wetn Wild'ın paleti varsa crease renginden memnun kaldıysanız,bu ürüne de bir göz atmanızı öneririm.


Benim farlarda aradığım tüm özelliklere sahip olan Magnif'eyes Bronze Magnet'e Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz.Fiyat ve renk bilgileri için linkini buraya bırakıyorum.Umarım keyifle okumuşsunuzdur :)


Yorumlarınızı benimle paylaşmayı,instagram ve twitter üzerinden takip etmeyi unutmayın.Yeni incelemelerde görüşmek üzere! :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder