29 Mayıs 2015 Cuma

The Balm-Instain Blush (Toile) İncelemesi

Toz ürünleriyle meşhur The Balm 29-31 Mayıs tarihlerinde %40 indirimle Gratis'lerde yer almaya devam ediyor.Hem bu indirimden faydalanmak hem de her kullanışınızda kendinizi porselen bebek gibi hissedeceğiniz bir allık arayışındaysanız sanıyorum bu yazım size yardımcı olacaktır :)


Klasik şirin mi şirin The Balm ambalajıyla ve dayanıklılığıyla hizmete sunulan allık kesinlikle yaz-kış çekinmeden kullanileceğiniz formülasyona ve renge sahip.


Yapı olarak Bahama Mama'ya ne kadar yakınsa Mary Lou'dan da bir o kadar uzak diyebilirim.Kolay uygulanacak kadar yumuşak,tozlanmaya izin vermeyecek kadar preslenmiş ve sert.Kontrolü elinizden kaybetmemeniz açısından oldukça faydalı bu özelliğinin yanı sıra dayanıklılık açısından da çok başarılı.Kırılmalar,dağılmalar yaşatmıyor.

Kesinlikle ışıltı barındırmayan,her tene ve makyaja uyum sağlayan soğuk olarak nitelendirebileceğim fakat hafif somonluk da barındıran Toile rengi özellikle pigmentasyon ve kalıcılık açısından herkesi memnun edeceğine inandığım bir ürün.


Tek bir dokunuşla bile tüm yanağınıza renk katacak kadar çok pigmentli,hatta klasik The Balm ürünleri gibi fazla bile pigmentli.Hafif dokunuşlarla kontrollü bir şekilde uyguladığınız sürece çok tatlı bir pembeli elde etmemeniz için hiç bir sorun yok.

İlk uygulamanızdan gün sonuna kadar kalıcılığını koruyor.Altında baz,CC,renkli nemlendirici,fondöten gibi ürünler kullanmadan bile bu özellikten yararlanabilirsiniz ancak kullanmak istediğiniz takdirde makyajın en önemli kurallarından biri olan krem ürünün cildi iyice emmesini beklemelisiniz.Aksi takdirde bir çok toz üründe yaşadığımız dağılmama sorununu bariz bir şekilde Instain allıklarla da yaşayacaksınızdır.

Özellikle kırmızı ruj makyajıyla kombinlemeyi çok sevdiğim bu allığı her durumda gönül rahatlığıyla kullanabileceğinizden eminim.Gördüğünüz takdirde mutlaka ama mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim :)

Yorumlarınızı benimle paylaşmayı,instagram ve twitter üzerinden takip etmeyi unutmayın.Yeni incelemelerde görüşmek üzere! :)


1 yorum:

  1. merhaba tatlım guzel bır urun denemeyı ısterdm:) bu arada bende beklerim bloğuma sevgilerle

    YanıtlaSil