31 Mart 2015 Salı

The Balm-Mary Lou Manizer İncelemesi

Bir çoğumuzun sevdiği,tüm bloggerların favorisi,The Balm'ın en havalı üyelerinden biri,aydınlatıcı denildi mi ilk akla gelen ürünlerdendir Mary Lou Manizer.

İndirim zamanı reyonda dahi göremediğimiz,diğer zamanlarda zar zor karşılaştığımız bir ürün olan Mary Lou'yu bir de sizlerle ben tanıştırmak isterim.  :)


The Balm'ın bir çok ürünü gibi renkli ve sevimli bir ambalajı var.Kapağı,kalitesi,oturması kesinlikle başarılı,kullanımı kolay.Aynası da çok kullanışlı,çantanızda ayrı bir ayna taşımanıza gerek duymanızı engelliyor.


Oldukça yumuşak bir dokuya sahip,dolayısıyla kırılmalar yaşanıyor.Ben neredeyse bir yıldır kullanıyorum,gözüm gibi baktığım için sanırım kırılma yaşamadım ama dibini görmeye başladıkça ürün daha da hassaslaşıyor.

Bir çok The Balm ürünün ortak sorunu olan tozlanma mevzusu maalesef Mary Lou için de geçerli.İnanılmaz derecede,inanılmaz bir tozlanma yaşıyoruz kendisiyle.Temizleyip,üfleyip,bebek bakar gibi bakıyorum diyebilirim.




Renk verme olarak çok,çok başarılı fakat dozajını ayarlamanız tabii ki bu ürün içinde geçerli.Makul miktarda kullanıldığı zaman oldukça doğal,sağlıklı ve fresh bir görünüme kavuşturuyor sizi.Kalıcılığı da gayet başarılı.


Göz pınarlarımızı aydınlatma da,hatta gerektiğinde far olarak kullanma da,dudak üstünde,elmacık kemiklerinde kısacası her yerde her şekilde kullanabildiğimiz bu ürün eksileri olmasına rağmen aydınlatıcı kategorisinde benim zirvemi oluşturuyor.

Kesinlikle çok uzun süre makyaj koleksiyonunuzda kalıyor,bitmek bilmiyor ve kendini sevdirmeye devam ediyor.Makyaja yeni başladıysanız acil alınacaklar listenizde elbette olmayacaktı ama koleksiyoculardansanız mutlaka elinizin altında bulunmalı derim,evet kırılmasına,yumuşak olmasına ve tozlanmasına rağmen :)

Aydınlatıcı olarak kullanılmak istendiği zaman kesinlikle açık tenlilere hitap eden bir ürün olan Mary Lou'nun kardeşi Cindy Lou'yu duymuşsunuzdur.Buğday tenli ve ya esmerseniz daha ziyade onu denemenizi tavsiye ederim.

Highlight-Contour kültürü hayatımıza daha çok girdiğinden,daha çok bilinçlendiğimizden nasıl kullanacağımıza dair az çok fikrimiz var.Genellikle en doğal görünüm için yelpaze şeklindeki allık fırçalarını kullanıp,elmacık kemiklerinizin üstüne kısa ve ince bir çizgi halinde uygulayıp fırçanın kullanmadığınız kısmıyla dağıtıp daha da doğallaştırabilirsiniz.


Yorumlarınızı benimle paylaşmayı,instagram ve twitter üzerinden bana ulaşmayı unutmayın.Keyifli günler ! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder