14 Mayıs 2016 Cumartesi

Sephora Daily Makeup Brush Cleaner İncelemesi

Merhabalar!
Bugün sizlere Sephora'dan aldığım makyaj temizleme spreyinden bahsedeceğim.

Bazen vakitsizlikten, üşengeçlikten yıkamayı aksattığımız için ya da karışık makyajlarımızda ek bir temiz fırçaya ihtiyaç duyduğumuz için sıkıntılar yaşıyoruz. Bu konuya çözüm olarak anlık fırça temizliğini vadeden ürünler mevcut. Fakat ne kadar başarılı gelin birlikte bakalım.


Antibakteriyel içeriğe sahip olan bu ürünü fırçanıza üç-dört fıs kadar sıkmanız ve ardından dairesel hareketlerle kağıt havlu üzerinde temizlemeniz gerekmekte. 


Kağıt havluya baktığınız zaman gerçekten bir temizlenme işleminin yapıldığına tanık olabilirsiniz fakat elbette su ve sabunla yıkamak gibi değil. Fırçanıza derinlemesine işleyemediği için fırçada kalıntılar bırakıyor. Anında kuruyarak anlık kullanıma tekrar hazırlıyor, fırçada önceden mevcut olan ürünün kalıntılarına makyajınızda yer vermiyor fakat yine de çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Yani makyaj temizleme mendiliyle ya da makyaj temizleyici uyguladığınız bir pamukla da aynı sonucu alabilirsiniz. Bunlardan farklı tek avantajı antibakteriyel olması.

Aşağıdaki görsellerden ürünün siyah far üzerindeki etkisine bakabilirsiniz:



Önerir misin diye soracak olursanız işe yarasa da başarılı olmadığını ve gereksiz bulduğum bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Yukarıda bahsettiğim makyaj temizleme mendili yöntemi ile aynı sonucu veriyor.

Tavsiyem antibakteriyel sabunla fırçalarınızı temizlemenizden yana fakat dediğim gibi kimi zaman vakitsizlik kimi zaman da üşengeçlik :)

Yeni yazılarda görüşmek üzere!

Snapchat: mavirella
Instagram: beautybymavirella
Twitter: bbymavirella
Facebook: beautybymavirella

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder