21 Nisan 2016 Perşembe

Kullandığım Dudak Kalemleri

Merhabalar!

Bu yazımda size elimde olan dudak kalemlerinden bahsedeceğim, umarım keyifle okursunuz :)

Sizlerinde bildiği gibi dudak kalemleri makyajımızın kalitesini arttırmada büyük öneme sahipler. Rujunuzun kalıcılığını koruma, dudaklarınızı daha doğru bir biçimde biçimlendirme konusundaki yardımları ise asla yadsınamaz. Bende hem dudaklarımı daha belirgin yapmak, hem de rujumu sıkça tazelememek adına dudak kalemini günlük makyajında dahi tercih edenlerdenim.

Gelelim elimdeki dudak kalemlerine; genellikle birbirine yakın renkleri, yani mercan-kiremit  ve nude tonlardan çok sapmayarak soğuk alt tonlu dudak kalemleri koleksiyonumun demirbaşları.


Sırasıyla:

Essence Lipliner-11: In The Nude
Emily Long-Lasting Lip Pencil-204
Essence Lipliner-05: Soft Berry
Essence Lipliner-15: Honey Berry
Flormar Waterproof Lipliner-218
Golden Rose Dream Lips Lipliner-523
Kiko Smart Lip Pencil-703
Essence Lipliner-14: Female Fatale


Essence markalı olanlardan başlayacak olursak özellikle yumuşak sürümünden oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bilhassa In The Nude rengi tüm nude rujlarınızla mükemmel olacaktır. Akmadan, dağılmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kalıcıklarına ortadan iyiye denilebilir.

Emily ise yine memnun kalarak kullandığım fakat favorilerim sınıfına girememiş bir ürün. Serinin daha önce kullandığım renklerinde de yaşadığım sıkıntı kalemin açıldıkça sertleşmesi idi. Yine de kullanalabilirler kategorisinde yer alan bu ürünün kalıcılığı oldukça başarılı. 

Flormar'ın dudak kalemleri bir çok blogger tarafından popüler olmasına rağmen benim için son derece başarısız ürünler. Sürümünü çok zor, çok kuru dolayısıyla eşit olarak renk vermiyor. Elimdeki rengi çok beğenerek almıştım fakat bir iki defa denedikten sonra çekmecemin en arka kısmında yer almaya başladı. 

Golden Rose ise Melda'nın (@meldeninciler) oldukça sevdiği dudak kalemi markalarından biri olduğu için, snaplerinde de gördükten sonra alıp denediğim bir ürün ve kesinlikle çok çok başarılı diyebilirim. Sürümü tam kıvamında bir yumuşaklıkta, kalıcılıkları çok iyi.

Son olarak Kiko içlerindeki favorim. Sürümü, kalıcılığı her şeyi harika. Eşit şekilde renk veriyor, gün boyu çıkmıyor ve uygun fiyatlı.

Toparlayacak olursak bu markalar içerisinde sırasıyla favorilerim;

1-Kiko
2-Golden Rose
3-Essence


Yeni yazılarda görüşmek üzere!



Snapchat: mavirella
Instagram: beautybymavirella
Twitter: bbymavirella
Facebook: beautybymavirella

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder